Hi-Fidelity bestaat uit de volgende mensen:
 


Edwin van Veen

Edwin is onze organisator en is ook verantwoordelijk voor het zakelijke gedeelte van Hi-Fidelity. Als u een boeking gaat doen, krijgt u met Edwin te maken. Door zijn ruime ervaring met het organiseren van feesten en partijen kan hij u altijd van dienst zijn. Hij kan u bijstaan met tips en leuke ideeŽn geven. Edwin is al 25 jaar werkzaam bij een jongerencentrum die maandelijks thema-avonden organiseren voor alle soorten leeftijdsgroepen. Edwin is ook onze Light-Jockey en verzorgt op ieder feest al onze lichteffecten. Edwin heeft al veel ervaring op het gebied van entertainment. Hij heeft als danser/entertainer al zoín beetje alle theaters in Nederland gezien. Ook heeft hij 3 seizoenen meegedanst bij het Holland Showballet van John de Mol en aan een kleine 100 tv shows meegewerkt. Edwin is momenteel directeur van zijn eigen theater.
Het Polanentheater in Amsterdam. En tevens directeur van Poltra-Events.Mitchell Raijmakers

Mitchell is verantwoordelijk voor het onderhoud van ons discomeubel dat hij zelf gemaakt heeft. Tevens is hij Diskjockey en zorgt ervoor dat zelfs het kleinste feest een groot succes wordt. Mitchell is manager in het Polanentheater en is verantwoordelijk voor alle licht en geluidtechniek in het theater. Mitchell heeft al 3 keer meegedaan aan theaterproducties van theatergroep Act-Free en meezingzanggroep Hi-Five. Mitchell vindt het heerlijk om te zingen.
Tijdens zijn optredens als DJ, worden er dan ook steevast enkele nummers gezongen. 

 

 

Barry Brand

Barry is, na het afronden van de Veronica Radioschool, aan het werk gegaan bij radiostation Q-music en was daar uitvoerend producent. Op dit moment is hij werkzaam voor radiosta
tion 100%NL als non-spot en event manager. Zo nu en dan verzorgt Barry een gastoptreden bij Drive-in Show Hi-Fidelity. Naast het draaien van muziek zingt Barry ook een paar gezellige nummers tijdens de avond. Tevens is Barry iedere werkdag te horen op het internetstation van Veronica, V-radio, tussen 12 en 14 uur met het programma "Brand New".